Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním souhlasíte s použitím souborů cookie.

Více informací

Český výrobce bižuterie Arcon Bijoux od roku 1992 - Regionální výrobce Jablonecké bižuterie s prodejem korálků a komponentů.

Při objednávce nad 1800 Kč DOPRAVA ZDARMA

Informace

Často kladené otázky

Za jak dlouho mi přijde objednávka?

Po obdržení objednávky zboží odesíláme druhý pracovní den. Po odeslání doručuje Česká pošta do 1-2 dnů a Zásilkovna do 2-3 dnů. Pokud zboží potřebujete co nejdříve, zavolejte na číslo 602 970 654 a společně se dohodneme.

Jak mohu nevyhovující zboží vrátit?

Na vrácení máte nárok do 14 dnů od převzetí zásilky, bez udání důvodů. Zboží důkladně zabalte, přiložte vyplněný reklamační formulář a odešlete na naši adresu: Arcon Bijoux, Průmyslová 2305/42, 46601 Jablonec nad Nisou.

Jak určím velikost náramku pro sebe nebo jako dárek?

Použijte krejčovský metr nebo provázek a změřte si zápěstí, kde náramek chcete nosit. Neměřenou délku nám napište do poznámky v objednávce s číslem produktu. Pokud nevíte velikost zápěstí a máte náramek jako DÁREK, použijte tyto velikosti: S, M, L, XL, XXL. Standartní velikost náramku, které zasíláme, je pro ženu vel. M 17,5cm- (Pozor, k obvodu jsou přičteny 2 cm., protože korálky obvod zmenšují, měřeno na zápěstí 16 cm.).

Nenašla jsem k náhrdelníku náušnice, máte je někde?

Jsme výrobci, pokud Vám něco na eshopu bude chybět, neváhejte a kontaktujte nás. Na prodejně máme daleko více zboží než nabízíme na eshopu, neváhejte zavolat s dotazem na tel 602 970 654, kdykoliv. Rádi Vám vyhovíme.

Český výrobek česká značka
Zakládáme si na kvalitě
Vyhovíme přání zákazníka
Při nákupu nad 1 500 Kč Doprava zdarma